Brisk Group, compania românească implicată în proiecte internaționale de infrastructură aeroportuară

Brisk Group a fost invitată să participe la conferința “Infrastructura și Tehnologia Aeroportuară – AIT București 2023”

Fiind unul dintre jucătorii cu bogată experinență în dezvoltarea și modernizarea infrastructurii de transport, Brisk Group a fost invitată să participe la conferința “Infrastructura și Tehnologia Aeroportuară – AIT București 2023”, eveniment organizat de Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) si care s-a desfasurat la Hotel Hilton Garden Inn. Compania a fost reprezentata de Claudiu Mihail Bisnel, Fondator și Managing Partner, Andrei Stoian, Partener si Mark Brownlee, Partener și Director Regional al Brisk UK, cel din urma fiind si speaker în cadrul panelului Airport Equipment and Techology.

Tinand cont de experiența vasta a companiei și de gama extinsă de servicii de consultanță în diverse sectoare ale construcțiilor, discursul lui Mark Brownlee s-a centrat pe implicarea Brisk Group în proiecte internaționale cheie in sectorul infrastructurii aeroportuare precum: Aeroportul Heathrow (Londra), Aeroportul Manchester, dezvoltarea terminalului de Nord de la aeroportul Gatwick (Londra), aeroportul international NEOM din Arabia Saudită.

Recunoasterea Brisk Group în cadrul acestei industrii complexe este atestata si de faptul că am devenit membri ai British AviationGroup (BAG), în toamna anului 2022

Mark Brownlee, Brisk UK Regional Director

“Aceste proiecte de referință, precum și altele pe care le avem în portofoliul nostru, dovedesc fără îndoială că serviciile noastre sunt special adaptate pentru a îndeplini cele mai noi cerințe de dezvoltare și reamenajare a aeroporturilor, iar noi ne angajăm să oferim excelență cu fiecare dintre proiectele noastre. Recunoasterea Brisk Group în cadrul acestei industrii complexe este, de asemenea, atestata si de faptul că am devenit membri ai British AviationGroup (BAG), în toamna anului 2022 – un parteneriat strategic pe care îl prețuim și pe care ne bazăm pentru viitor.”, a declarant Mark Brownlee, Partener si Regional Director Brisk UK.

Fondat în anul 2016 Brisk Group a cunoscut, pe tot parcursul existenței sale, un proces de creștere susținută, devenind, în scurt timp, lider pe piața locală a consultanței în construcții. În prezent, pe lângă sediul central, din București, compania deține și operează două birouri cu activitate în afara țării – unul în Londra, iar celălalt în Chișinău –, cu ajutorul unei echipe formate din peste 70 de specialiști. Profesionalismul și performanțele Brisk Group au fost recunoscute, de-a lungul timpului, printr-o serie de premii. Printre acestea se numără titlul de Award Winner acordat la categoria Consultanță a prestigioasei competiții European Property Awards în 2021, ce a venit ca o confirmare a serviciilor de top oferite în domeniul managementului de proiect, inclusiv al costurilor și al procesului de construcție. De asemenea, în toamna lui 2022 compania a fost desemnată Project, Construction and Cost Management Firm of the Year, de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB).

Total
0
Shares
Prev
Tot mai multe proiecte în care suntem implicați iau în considerare electrificarea aviației. În aeroportul viitorului îți vei putea trimite bagajul de acasă, să circule independent de tine.

Tot mai multe proiecte în care suntem implicați iau în considerare electrificarea aviației. În aeroportul viitorului îți vei putea trimite bagajul de acasă, să circule independent de tine.

Sute de companii dezvoltă prototipuri de nave EVT

Next
Brisk Group a devenit partener al Asociației Casa Majestății Sale

Brisk Group a devenit partener al Asociației Casa Majestății Sale

Statutul premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale

You May Also Like