Brisk Group a devenit partener al Asociației Casa Majestății Sale

Statutul premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale

Brisk Group, lider de piață în domeniul consultanței în construcții, a devenit partener al Asociației Casa Majestății Sale, statut premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale.

“Suntem încântați să devenim parteneri ai Asociației Casa Majestății Sale și suntem dedicați în a ne ridica la nivelul așteptărilor acestui parteneriat. Acesta reprezintă o oportunitate pentru noi de a ne demonstra în continuare angajamentul față de excelență și de a împărtăși expertiza noastră cu un partener de prestigiu“, a declarat Claudiu Bisnel, Managing Partner Brisk Group.

Această colaborare marchează un moment istoric pentru compania noastră

Andrei Stoian, Partner Brisk Group

„Această colaborare marchează un moment istoric pentru compania noastră și reflectă angajamentul nostru constant pentru excelență și inovație în industria construcțiilor. Suntem profund onorați de această oportunitate unică de a lucra îndeaproape cu Casa Regală. Parteneriatul nostru subliniază valorile comune pe care le împărtășim, respectiv dedicația pentru dezvoltare durabilă, inovație și angajamentul pentru a aduce un impact pozitiv în comunitate.” a declarat Andrei Stoian, Partner.

Asociația Casa Majestății Sale reprezintă structura instituțională care asigură susținerea și buna desfășurare a activităților publice și private ale Casei Regale a României, în scopul promovării identității, statalității și demnității naționale a României, a valorilor, principiilor și tradițiilor Coroanei Române, și al respectării Normelor Fundamentale ale Familiei Regale a României.

Asociația continuă munca începută cu un secol și jumătate în urmă de către Casa Majestății Sale Regelui, ducând mai departe tradiția și prestigiul instituției.

Familia Regală a României, prin toți membrii săi, prin toate activitățile și proiectele sale, promovează imaginea pozitivă a României în străinătate, sprijină cauza persoanelor defavorizate, încurajează tinerele talente și spiritul de antreprenoriat românesc și reprezintă o punte de legătură între românii din țară și cei din afara ei, între trecut, prezent și viitor.

Fondată în anul 2016, Brisk Group a cunoscut, pe tot parcursul existenței sale, un proces de creștere susținută, devenind, în scurt timp, lider pe piața locală a consultanței în construcții. În prezent, pe lângă sediul central, din București, compania deține și operează două birouri cu activitate în afara țării – unul în Londra, iar celălalt în Chișinău –, cu ajutorul unei echipe formate din peste 70 de specialiști. Profesionalismul și performanțele Brisk Group au fost recunoscute, de-a lungul timpului, printr-o serie de premii. Printre acestea se numără titlul de Award Winner acordat la categoria Consultanță a prestigioasei competiții European Property Awards în 2021, ce a venit ca o confirmare a serviciilor de top oferite în domeniul managementului de proiect, inclusiv al costurilor și al procesului de construcție. De asemenea, în toamna lui 2022 compania a fost desemnată Project, Construction and Cost Management Firm of the Year, de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB). În anul 2022 compania a devenit membră a British Aviation Group.

Total
0
Shares
Prev
Brisk Group, compania românească implicată în proiecte internaționale de infrastructură aeroportuară

Brisk Group, compania românească implicată în proiecte internaționale de infrastructură aeroportuară

Brisk Group a fost invitată să participe la conferința “Infrastructura și

Next
Brisk Group susține eforturile de reconstrucție ale Ucrainei

Brisk Group susține eforturile de reconstrucție ale Ucrainei

Suntem dedicați sprijinirii Ucrainei în aceste vremuri critice

You May Also Like