Întâlnire cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române și Alteța Sa Regală Principele Radu al României

Asociația Casa Majestății Sale

Suntem onorați să vă anunțăm că ieri, reprezentanții companiei noastre, Claudiu Mihail Bisnel, Managing Partner, și Andrei Stoian, Partner, au fost invitați la Palatul Elisabeta de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române și Alteța Sa Regală Principele Radu al României.

Această întâlnire vine în contextul în care, în iunie 2023, Brisk Group a devenit partener al Asociației Casa Majestății Sale. Discuțiile s-au concentrat pe activitățile Asociației Casei Majestății Sale și pe proiectele pe care le dezvotăm atât în țară, cât și din străinătate.

Este un moment semnificativ pentru noi să subliniem valoarea și respectul pe care îl purtăm pentru Casa Regală a României, un model exemplar de implicare pozitivă în societate, în inițiative civice, educaționale, culturale și în promovarea unei imagini pozitive a României la nivel global.

Mulțumim Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române și Alteței Sale Regale Principele Radu al României pentru invitație și pentru discuțiile constructive. Sperăm la o colaborare fructuoasă și la proiecte de impact pentru societatea românească.

Foto: Casa Majestății Sale, Daniel Angelescu
Total
0
Shares
Prev
Back to Business Networking Cocktail

Back to Business Networking Cocktail

AmCham Romania

Next
Claudiu Bisnel, Brisk Group: Suntem implicați în reconversia unuia dintre cele mai importante proiecte internaționale.

Claudiu Bisnel, Brisk Group: Suntem implicați în reconversia unuia dintre cele mai importante proiecte internaționale.

Profit News TV

You May Also Like