Claudiu Bisnel, Brisk Group: Suntem implicați în reconversia unuia dintre cele mai importante proiecte internaționale.

Profit News TV

Grupul Brisk, lider în servicii de consultanță în domeniul construcțiilor, a finalizat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 26,4 milioane de lei, în creștere cu 30% față de anul precedent și cu un profit net de 1,7 milioane de lei, aproape dublu comparativ cu 2021.

Fondată în 2016, compania oferă servicii de consultanță în toate sectoarele industriei de construcții.

„Noi am fost în continuă creștere și suntem. Oportunități de extindere sunt numeroase. Avem undeva la peste 600-700.000 de rezidențial livrați în România, 400.000 de mp de industrial și logistic livrați sau în livrare și pe segmentul de retail avem aproximativ 250.000 de mp livrați”, spune, la emisiunea PROFIT NEWS TV, Claudiu Bisnel, fondator Brisk Group.

El adaugă că, în ultima perioadă, există o creștere semnificativă a proiectelor de retail, logistic și industrial și consideră că vor fi oportunități din ce în ce mai mari pentru România de a se dezvolta.

„E un moment bun pentru noi ca și țară în sensul în care putem să profitam de schimbarea de paradigmă vizavi de polul de producție internațional și să atragem cât mai multe companii internaționale”, mai spune acesta.

Brisk Group are birouri în România și în Marea Britanie, însă este implicat și în proiecte din Republica Moldova și Orientul Mijlociu.

„Primul birou a fost deschis în București, însă, primele proiecte pe care le-am avut au fost în UK”, afirmă antreprenorul.

În Marea Britanie, compania este implicată în principal în proiecte de infrastructură aeroportuară, portuară, dar și în proiecte energetice, precum Heathrow Airport, Manchester Airport și Gatwick Airport.

De asemenea, tot în Marea Britanie, Brisk este implicată și într-un proiect din domeniul energiei nucleare – Hinkley Point.

„Aici am avut un rol mixt, de suport și design management. E un proiect ambițios după orice standard. Este un proiect verde, ceea ce e benefic ținând cont de ceea ce se întâmplă cu clima la nivel global”, precizează Bisnel.

Și în Orientul Mijlociu compania este implicată în diverse proiecte de anvergură atât din zona aeroportuară, cât și din alte domenii.

„Suntem implicați în reconversia unei zone importante, lărgirea aeroportului și reconversia lui, care facilitează construcția și accesul la unul dintre cele mai importante proiecte internaționale, Neom City. Intenția este ca acest oraș să poată să găzduiască o populație de 9 milioane de locuitori. Construcția a început, noi suntem implicați deja de 2 ani în acest proiect. Are o lungime de 175 de km.

Suntem implicați în partea de design management, care este practic project management, ne asigurăm de anumite porțiuni ale acestui proiect unde deservim partea de management al livrabilelor, calității acestora, definirea scopului corect și urmărim partea de costuri. Lucrează în momentul de față peste 100.000 de oameni și cele mai mari companii din lume sunt implicate în acest proiect fiecare pe diferite porțiuni”, mai spune acesta.

În Qatar, Brisk a contribuit la dezvoltarea portului Doha, iar în Arabia Saudită la dezvoltarea proiectului King Salman Square.

„King Salman Square este o regenerare urbană, un proiect de dimensiuni considerabile, este o piață care are diferite funcțiuni, de la rezidențial, sociocultural, universități, diferite puncte de atracție. Noi am fost implicați în partea de planning și project control în acest proiect”, explică acesta.

În cadrul companiei lucrează peste 80 de specialiști atât din România, cât și din afara țării.

„Noi avem un focus internațional și beneficiem de expertiză atât locală, cât și internațională. Expunerea colegilor noștri și a specialiștilor din România la asemenea proiecte considerăm că e un lucru foarte important pentru noi ca și industrie. Putem să aducem această experiență înapoi în România pentru a benefica de ea și a implementa proiecte corect. În viitorul apropiat vrem să explorăm și alte zone mai la vest. Ne vom extinde unde proiectele vor fi ambițioase”, precizează Claudiu Bisnel.

În Republica Moldova, compania a fost implicată în dezvoltarea rețelei Kaufland, iar în România, a avut diverse proiecte semnificative din toate sectoarele de activitate ale industriei de construcții.

Recent, Brisk Group a fost desemnată Five Stars Construction Project Management Company în cadrul Galei Dinner Romanian Property Awards și va reprezenta România la prestigioasa competiție International Property Awards 2024 care va avea loc în Londra.

De asemenea, serviciile de project, cost și construction management ale Brisk Group au fost recunoscute de Romanian Property Awards prin acordarea celor două trofee de Award  Winner  Construction Project Management Company pentru două proiecte din portofoliul companiei – în sectorul rezidențial și, respectiv, sectorul industrial.

„Ne bucurăm să fie recunoscute eforturile noastre și contribuția pe care o aducem în industrie. Aceste premii recunosc dedicația, eforturile și profesionalismul colegilor noștri. Am dobândit aceste premii printr-o implicare profesionistă”, mai spune Bisnel.

Total
0
Shares
Prev
Întâlnire cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române și Alteța Sa Regală Principele Radu al României

Întâlnire cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române și Alteța Sa Regală Principele Radu al României

Asociația Casa Majestății Sale

Next
“My Life – Golda Meir” book unveiling

“My Life – Golda Meir” book unveiling

by Omnium Publishing House

You May Also Like