Brisk Group, triplu premiată la Gala Romanian Property Awards și desemnată Five Stars Construction Project Management Company

Pentru două proiecte din portofoliul companiei, în sectorul rezidențial și sectorul industrial

Brisk Group, lider de piață în domeniul consultanței în construcții, a fost desemnată Five Stars Construction Project Management Company în cadrul Galei Dinner Romanian Property Awards și va reprezenta România la prestigioasa competiție International Property Awards 2024 care va avea loc în Londra.

De asemenea, serviciile de project, cost și construction management ale Brisk Group au fost recunoscute de Romanian Property Awards prin acordarea celor două trofee de Award Winner Construction Project Management Company pentru două proiecte din portofoliul companiei – în sectorul rezidențial și, respectiv, sectorul industrial.

Sunt profund onorat de recunoașterea serviciilor noastre

Claudiu Bisnel, fondator Brisk Group

„Sunt profund onorat de recunoașterea serviciilor noastre. Aceste trei trofee – inclusiv distincția Five Stars Construction Project Management Company – subliniază angajamentul nostru constant pentru excelență, inovație și profesionalism. Rezultatele extraordinare pe care le-am obținut nu ar fi fost posibile fără munca asiduă și pasiunea incontestabilă a întregii noastre echipe. Fiecare membru al echipei Brisk Group a contribuit la aceste succese și sunt recunoscător pentru profesionalismul și dăruirea lor. Totodată mulțumesc clienților și partenerilor noștri. Aceste premii nu sunt doar o recunoaștere a muncii noastre, ci și a dedicării, încrederii și parteneriatelor pe care le-am construit de-a lungul timpului. Premiile ne onorează și ne motivează în același timp. Suntem determinați să continuăm pe acest drum al excelenței și sunt încrezător că Brisk Group va continua să fie lider în domeniul consultanței în construcții.” a declarat Claudiu Bisnel, Managing Partner Brisk Group.

Total
0
Shares
Prev
Brisk Group susține eforturile de reconstrucție ale Ucrainei

Brisk Group susține eforturile de reconstrucție ale Ucrainei

Suntem dedicați sprijinirii Ucrainei în aceste vremuri critice

Next
Programul de reziliență în construcții

Programul de reziliență în construcții

Digi24 - Banii în mișcare - 19 iulie

You May Also Like